FANDOM


Bine ati venit pe FAA!
Edit

FAA Wiki este dedicat fizicii, astronomiei si astrofizicii. Aici veti gasi elemente de teorie, probleme alaturi de rezolvarile lor dar si multe altele. Orice ajutor este mai mult decat apreciat!

StiriEdit

Astazi, 14 februarie 2010 Wiki-ul FAA a luat fiinta!

Un Mic RezumatEdit

Ne face placere sa cream un portal spre cunoasterea, aplicarea si intelegerea mai buna a fizicii, astronomiei si astrofizicii.

Fizica
Astronomie
Astrofizica

Scop

FAA Wiki este creat pentru pasionatii fizicii, astronomiei si astrofizicii. Aici se vor gasi elemente de teorie, probleme pentru incepatori si avansati alaturi de rezolvarile lor, cele mai noi stiri din aceste domenii, programe ale unor concursuri si multe altele.

Domenii

Fiecare din cele 3 domenii vor avea propriile lor pagini si propriile lor categorii. Ele pot contine si subdomenii, acolo unde este necesar. Fiecare pagina va intra in categoria sau categoriile corecte.

Alte indicii

Daca un articol are o problema, folositi pagina de discutii a acelui articol. Abtineti-va de la a modifica articolele create de alte persoane in afara cazului in care au o problema grava. Incercati sa contactati editorul articolului sau unul din editorii principali ai Wiki-ului. Cei ce doresc sa faca verificari gramaticale au mana libera.

Crearea link-urilor poate fi dificila. Nu va fie frica sa intrebati.

Va recomand sa va creati un cont. Are multe avantaje.

Distrati-va!

Semnat
Ktistai228


V838